پودر سفیده ی تخم مرغ


مشخصات اصلی


قیمت: 8000 تومان

معرفی اجمالی محصول

سفیده ی تخم مرغ یکی از با کیفیت ‌ترین و غنی ترین منابع تامین پروتئین برای بافت های بدن است. استفاده از این پروتئین کمک فراوانی جهت ساخت بافت های ماهیچه‌ ای به علاقه مندان ورزش بدنسازی می کند. علاوه بر این موارد مصرف سفیده تخم مرغ ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کند. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص پودر سفیده ی تخم مرغ و نحوه تهیه آن آشنا نماییم.

سفیده مایع آلبومینی زلال و غلیظی است که تمام فضاهای واقع در فاصله بین غشاهای پوسته و زرده را پُر می کند. سفیده یا آلبومین تخم مرغ تقریبا 60 درصد وزن کل تخم مرغ را در بر دارد که 78 درصد این ماده از آب و بقیه آن از مواد آلبومینوئیدی تشکیل شده است که مهم ترین آن اوآلبومین است.

بلافاصله بعد از این که تخم توسط پرنده رها گردد آلبومین دارای ساختمان ژله مانند می گردد. اما این ژله به تدریج به مایع تبدیل می شود.

PH سفیده ی تخم مرغ تازه حدود 4/7 است و در طی حدود 3 روز به 9 افزایش می یابد و سپس به مقدار ناچیزی تغییر می کند و چنین افزایشی نتایج مُضری را به دنبال دارد.

پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ

پروتئین سفیده تخم مرغ در واقع فاقد هر نوع کربوهیدرات و چربی است، که آنرا به انتخاب خوبی بدل کرده برای کسانی که در رژیم هستند. پودر پروتئین سفیده جایگزین خوبی است برای کسانی که در هضم

مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر